Voor wie doen we het?

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Voor wie?
We werken voor kinderen van 0 tot 21 jaar uit gezinnen met een besteedbaar inkomenvan 130% van het bijstandsniveau. Dit gaat om de volgende bedragen (per 01-01-2023):

  • Alleenstaande ouder:Maximaal € 1.432 per maand
  • Twee ouder gezin:Maximaal € 2.046 per maand

Vanuit de stichting wordt gekeken naar het daadwerkelijk te besteden inkomen. Het netto besteedbaar inkomen is over het algemeen het geld dat je ontvangt met werk, een uitkering of pensioen en op jouw bankrekening wordt overgemaakt. Daar moet een eventuele alimentatie bij opgeteld worden. Daar mag de maandelijkse aflossing van een schuld van afgetrokken worden. Onder een schuld verstaan we een betalingsregeling met een schuldeiser, loonbeslag of een schuldregeling bij de gemeente Zutphen.

Wat kunnen wij je bieden?
De verschillende soorten hulp die wij je kunnen bieden kun je vinden op de voorzieningenpagina.

Wat kun je verwachten?
Nadat je een aanvraag bij ons hebt ingediend, zal een vrijwilliger contact met je opnemen om je persoonlijke situatie door te nemen. Deze persoon kijkt naar je omstandigheden, financiële situatie, etc. Na deze beoordeling krijg je duidelijkheid of je in aanmerking komt voor een bijdrage. We maken daarna graag een afspraak om te onderzoeken of er misschien meer mogelijk is voor uw kind(eren).

Met jouw persoonlijke gegevens wordt uiteraard vertrouwelijk omgegaan. Lees hier meer over in ons privacy reglement.