Mogelijkheden

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Je kunt hulp aanvragen voor activiteiten op het gebied van school, sport, cultuur & Creativiteit, zwemlessen, welzijn én spullen. Hieronder vind je een aantal oranje blokken. Binnen elk blok lees je wat we kunnen bieden. 

Wil je iets aanvragen wat niet op de lijst staat? Overleg dan even met ons. We proberen zoveel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen. 

Per jaar is een vast bedrag beschikbaar per kind. Voor 2023 is dat een bedrag van € 500,- Je kan meerdere aanvragen doen, maar altijd binnen het beschikbare budget. 

Het budget van 500 euro is opgedeeld in twee delen; 325 euro voor school, zwemlessen, sport, cultuur en welzijn. Het tweede deel 175 euro is voor spullen.

De 325 euro. We betalen altijd rechtstreeks aan de school, club of vereniging. Wij kennen vergoedingen toe vanaf de datum van je aanvraag. We vergoeden dus geen kosten achteraf. Je kan dus het beste eerst je aanvraag indienen, voordat je jezelf inschrijft bij een club of vereniging.

De 175 euro. Voor spullen die nodig zijn voor een gezonde ontwikkeling van het kind. Denk hierbij aan een matras, winterschoenen, jas, gordijnen slaapkamer, enz. Voor dit soort aanvragen verstrekken we geld op basis van een aankoopbon.