Steun ons

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Het aantal gezinnen dat hulp vraagt van Leergeld is groot. We denken dat lang niet alle gezinnen die in Zutphen voor de ondersteuning in aanmerking komen, gebruik maken van onze hulp. Zolang dit het geval is, streven wij er naar ieder jaar meer kinderen te bereiken en te helpen. Om te kunnen voldoen aan de kosten van de aanvragen, is jaarlijks meer geld nodig. We ontvangen tot nu toe een subsidie van de gemeente en kunnen rekenen op enkele plaatselijke en landelijke fondsen. Daarnaast ontvangen we giften van particulieren en opbrengsten van diverse acties. Ook merken we dat steeds meer bedrijven jaarlijks een donatie doen aan een ideëel doel, waar we als Leergeld geregeld profijt bij hebben.

We ontvangen dus geen structurele inkomsten. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar financiële middelen. Leergeld stelt zich ten doel om alle ouders/verzorgers die voor hun kind(eren) een ontvankelijke aanvraag indienen, te kunnen helpen. Om dat te realiseren is jaarlijks veel geld nodig. Naast het vinden van aanvullende éénmalige middelen via sponsoring, is Leergeld op zoek naar structurele inkomsten via ambassadeurs, fondsen en ‘Vrienden van Leergeld’.

Giften van particulieren, scholen, kerken of andere instanties blijven van harte welkom.

Doneer direct

Wil je direct doneren? Vul onderstaand formulier in en doneer direct via iDEAL.
Of maak jouw donatie over op rekeningnummer NL46 RABO 0170540359 t.n.v. Stichting Leergeld Zutphen.

We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifte.

Doneer direct via iDEAL

Vul onderstaand formulier in en doe direct een donatie aan Stichting Leergeld Zutphen.

Doe mee als Partner

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Zutphen is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen.

Sponsoring

Voor informatie over sponsoring en partnermogelijkheden kunt u terecht bij:

Jan Aandewiel, voorzitter Stichting Leergeld Zutphen

Telefoon: 0651381137
E-mail: voorzitter@leergeldzutphen.nl